COMUNICAT – ASOCIAŢIA PĂRINŢILOR

Şcoala Gimnazială Crăciunelu de Jos este  lumina comunității și are nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi. Sufletul școlii este format dintr-o familie mare:copii,părinți,cadre didactice,comunitate. Numai împreună putem realiza lucruri bune pentru copiii noștri!

Vă solicităm sprijinul pentru a susține activitățile Școlii Gimnaziale Crăciunelu de Jos.

Completați  DECLARAȚIA ANAF 230 și  redirecționați 3,5% din impozit (suma vă este reținută oricum de stat)  spre  Asociației Părinților din Școala Gimnazială Crăciunelu de Jos . Pot completa formularul:

 ✅Salariaţii, din impozitul pe salariul; ✅Pensionarii cu pensii mai mari de 2000 lei; ✅Deţinătorii de firme care plătesc 1% impozit pe venit.

PFA-urile pot opta pentru redirecționarea a 3,5% din impozit în Declarația unică ce se depune până la data de 25 mai.

SRL-urile:trimestrial pot sponsoriza 20% din impozitul pe venit din care datorează la stat. Cele plătitoare de impozit pe profit pot redirecționa la final de an.

De asemenea oricine dorește poate dona orice sumă în contul Asociației Părinților din Școala Gimnazială Crăciunelu de Jos, iar noi ne vom strădui ca acești bani să fie folosiți cu responsabilitate,să aducem un pic de bine și frumos pentru copiii noștri.

ASOCIAȚIA PĂRINȚILOR DIN ȘCOALA GIMNAZIALĂ CRĂCIUNELU DE JOS

CIF : 46111082

CONT BANCAR( IBAN):  RO37BTRLRONCRT0645769701

Vă mulţumim pentru sprijinul acordat!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *