Stimați părinți,

Stimați părinți,

Ne aflăm cu toții într-o situație inedită și total neplăcută pentru fiecare dintre noi. Din păcate, pandemia provoacă diverse emoții negative, precum stresul sau anxietatea, resimțite puternic de către copiii de toate vârstele. Chiar dacă, pentru a ne proteja sănătatea, am rămas acasă, întreg corpul profesoral al Școlii Gimnaziale Crăciunelu de Jos înțelege nevoia continuării actului educațional. Acestei nevoi, noi toți îi adăugăm și bucuria de a păstra legătura cu elevii și preșcolarii noștri care, prin inocența lor, ne ajută să rămânem mereu optimiști.
În toată această perioadă, activitățile didactice se vor desfășura după un orar adaptat, în funcție de nivelul de studiu și resursele disponibile. Fiecare elev va primi orarul de la dirigintele clasei/grupei (educatoare, învățătoare) și „are obligația de a participa la activitățile de învățare online stabilite de unitatea de învățământ” (cf. OM 4135/21.04.2020, art. 12, al. 2).
Vă mulțumim pentru sprijin și înțelegere și vă asigurăm că depunem eforturile necesare stabilirii unui climat cât mai confortabil pentru preșcolarii și elevii școlii noastre.
Pentru orice problemă sau neînțelegere apărută, puteți contacta dirigintele clasei/grupei (educatoare, învățătoare) sau directorul unității de învățământ.

Multă sănătate tuturor!
Cu stimă,
Dir. Prof. Emilia Adriana Cristian

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *